Cykeltur 101010 Silkeborg

39 friske deltagere trodsede det omskiftelige vejr og var med til at skabe en rigtig dejlig dag i et aktivt og meningsfuldt fællesskab. Pga. forsamlingsforbuddet på 50 deltagere, skulle man i år forhåndstilmelde sig for at deltage. Der kom lidt afbud på dagen og andre dukkede op så alt foregik i skønneste orden med handsker, håndsprit og afstand.

Formanden for socialudvalget i Silkeborg kommune, Helle Gade, bød for 3. år i træk deltagerne velkommen og muligvis bliver det næste år med borgmesterkæden om halsen, hvem ved?

Opvarmningen bød bl.a. på en Coronadans ved Kaspar og der var smil, grin og højt humør trods det alvorlige budskab

Herefter var der afgang til Schoubyes Sø

Et dejligt stemningsbillede fra søen med mange af deltagerne inden turen gik tilbage til Psykiatriens Hus, hvor der ventede en goodiebag med bolle, vand, frugt, refleksbånd og gavebevis til et hurtigt måltid

Endnu en gang deltog også Nikolai fra Cyklebørsen Silkeborg som vores trofaste cykelmekaniker og heldigvis fik han i år kun brug for pumpen. Et år uden punkteringer trods det våde vejr.

1000 tak til alle de seje deltagere, der var med til at skabe den gode stemning, de gode snakke og vores fællesskab.

Tak til vores sponsorer og støtter: SIND SILKEBORG, CYKLEBØRSEN SILKEBORG, BURGER KING, 7-ELEVEN & ARBEJDERNES LANDSBANK.

This entry was posted in Ikke kategoriseret. Bookmark the permalink.