Winterwalking i Silkeborg

Vil du med til gratis gåture fra januar til marts med mulighed for at vinde præmier?

Så læs mere herunder

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Winterwalking i Silkeborg

Julefrokost for medlemmer af IF Silkesind

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Julefrokost for medlemmer af IF Silkesind

Cykelfest i Silkeborg

I anledning af World Mental Health Day arrangerede IF Silkesind traditionen tro en gratis cykeltur d. 7.10. for alle interesserede og turen afsluttede også cykelturene “100 km. for Mental Sundhed” som flere af de fremmødte havde deltaget i siden juni måned.

Omkring 40 deltagere i alt mødte frem med godt humør på en solstrålende og lun efterårsdag.

Helle Gade, formand for socialudvalget i Silkeborg Kommune, sendte deltagerne afsted med en fin tale og opmuntring til at benytte sig af naturen og deltage i fællesskaber, også når man er sårbar.

Målet for cykelturen var som de foregående år Schoubyes Sø, i lokale munde “den kunstige sø”, og både elcykler, havelåger, mountainbikes og tandemcykler trillede i roligt tempo henover cykelstierne gennem Nordskoven og alle bidrog til at skabe en herlig stemning.

Ved hjemkomsten var der kaffe og boller samt goodiebags til alle deltagerne og efterfølgende var der foredrag i Psykiatriens Hus med temaet Søvn.

Tak for en dejlig dag og tak til vores samarbejdspartnere og sponsorer for at medvirke til et vellykket arrangement. Vi håber, vi ses igen til næste år, samme tid og samme sted.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Cykelfest i Silkeborg

Cykeltur 10-10-10 i anledning af Sindets Dag.

I Silkeborg fejrer vi Sindets Dag d. 7.10. kl. 13.00 med en cykeltur kl. 13.00 fra Psykiatriens Hus. Vil du med så husk at tilmelde dig på https://dai.nemtilmeld.dk/260/

Tilmeldingsfristen er fredag d. 1. oktober.

Du kan hente invitationen ved at trykke på linket her: http://if-silkesind.dk/wp-content/uploads/2021/09/Invitation-Cykeltur101010-2021-IF-Silkesind.pdf

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Cykeltur 10-10-10 i anledning af Sindets Dag.

Indkaldelse til Generalforsamling d. 8. september.

Indbydelsen til generalforsamlingen kan hentes her: http://if-silkesind.dk/wp-content/uploads/2021/08/GF-2021-dagsorden-1.pdf

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Indkaldelse til Generalforsamling d. 8. september.

Sensommerudflugt d. 23. august

Det er både for medlemmer af foreningen samt for alle andre interesserede.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Sensommerudflugt d. 23. august

Læs om Malenes vej til bestyrelsesarbejdet

Malene er 32 år, har været medlem af IF Silkesind i 3-4 år.

Hun hørte om foreningen i forbindelse med et kursus i Sundhedshuset, hvor en af de andre deltagere fortalte om foreningen og specifikt om Zumba-holdet. Malene er meget interesseret i dans, og har været meget involveret i at få startet holdet “Dans dig glad”.

For 2 år siden blev Malene valgt ind i bestyrelsen. Der afholdes generalforsamling med valg hvert år i april (dog undtaget i år pga. Corona, hvor der afholdes generalforsamling i september).

Hun blev opfordret til at stille til bestyrelsen, og havde i den forbindelse mange spørgsmål, om hvad bestyrelsesarbejdet indebar, og hvor tidskrævende det er at sidde i bestyrelsen.

Der holdes bestyrelsesmøde hver 2 måned af 1½ times varighed, derudover er der underudvalg (økonomiudvalg, aktivitets- og arrangementsudvalg og PR- og frivilligudvalg), hvor min. en fra bestyrelsen deltager med henblik på at bringe info. til og fra bestyrelsen. Underudvalgene mødes efter behov, der er ca. 5-6 møder årligt.

Man bestemmer selv hvor meget man ønsker at involvere sig i møderne / diverse arrangementer og underudvalg, men det er vigtigt at man møde op eller melder afbud.

Malene er glad for at være en del af bestyrelsen, som består af 5 personer, hun synes møderne er hyggelige. Der behandles emner, som er relevant for foreningen, men der er også plads til sjov.

Malene har brugt møderne til at komme med ideer til nye hold eller aktiviteter for alle, men der har også været mulighed for at afprøve forskellige funktioner indenfor bestyrelsesarbejdet i trygge rammer.

Det giver indblik i den del af foreningslivet, som man normalt ikke ser, men det er her alt det grundlæggende arbejde laves.

Hvis man tænker, det er for stor en opgave at blive valgt til bestyrelsen for 2 år, er det altid muligt at blive valgt som suppleant for 1 år eller melde sig til et af underudvalgene.

Som suppleant har man mulighed for at deltage i bestyrelsesmøder, og derved få lov til at snuse til arbejdet. Man har ikke stemmeret, hvis der skal stemmes om noget, men ellers er man på lige fod med de andre.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Læs om Malenes vej til bestyrelsesarbejdet

Cykelturene 100 km. for mental sundhed

Tirsdag d. 1. juni starter cykelturene atter op kl. 15.15 fra Psykiatriens Hus i Silkeborg. Vi kører 10 km. i roligt tempo og alle kan være med. Cykelhjelm er obligatorisk. Du har mulighed for at låne en cykel og en cykelhjelm ved at tage kontakt til Jan Fruerlund på tlf. 2498 8616. Vi holder pause i juli måned.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Cykelturene 100 km. for mental sundhed

Sommerudflugt i juni :)

Tirsdag d. 22. juni kl. 13.00 – 15.00 inviterer IF Silkesind alle medlemmer og andre interesserede til sommerudflugt:

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Sommerudflugt i juni :)

Fri På Vandet

Et gratis tilbud til borgere med stress, angst eller depression. Det starter d. 5. maj. 2021.

Læs mere på https://www.dsrf.dk/fripaavandet/hvad-er-fri-pa-vandet/

Se indbydelsen http://if-silkesind.dk/wp-content/uploads/2021/03/Program_Silkeborg_2021-Fri-p%C3%A5-vandet.pdf

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Fri På Vandet

Cafemøde og virtuelt bankospil

Torsdag d. 25. februar kl. 15.00-16.00 inviterer bestyrelsen alle IF Silkesinds medlemmer til en hyggelig, virtuel sammenkomst via PC, telefon, Ipad eller lignende.

Det bliver et meget afslappet og uformelt møde, hvor vi stikker ”fingeren i jorden” og hører indtil hvordan vores medlemmer har det?

Hvordan er det at leve med corona? Gode ideer til aktiviteter, når vi starter op? og meget mere.

Vi ser frem til hyggeligt møde bag skærmen 🙂

Bestyrelsen sender en invitation og et link til TEAMS-mødet ud til alle medlemmer, som vi har email-adresser på. Har du ikke fået nogen invitation, så skriv at du gerne vil deltage i arrangementet til: kasparginnerup.knudsen@silkeborg.dk

Så sørger Kaspar for at du får invitation og link til TEAMS-mødet tilsendt pr. e-mail.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Cafemøde og virtuelt bankospil

Winterwalking 2021

Vi starter gåturene onsdag d. 3. marts og slutter onsdag d. 28. april. Datoerne er ændrede i forhold til opslaget pga nedlukningen som følge af Covid-19. Turene er på 5-6 km. og det foregår i rask trav. Se mere nedenfor.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Winterwalking 2021

Dans dig glad

På grund af den store tilslutning og opbakning til tilbuddet i efteråret 2020 bliver det nu et fast tilbud i foreningen fra d. 6. januar 2021. Det foregår onsdage kl. 18.00-19.00 i Nordre Fælleshus, Nylandsvej 14-18, 8600 Silkeborg

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Dans dig glad

Cykeltur 101010 Silkeborg

39 friske deltagere trodsede det omskiftelige vejr og var med til at skabe en rigtig dejlig dag i et aktivt og meningsfuldt fællesskab. Pga. forsamlingsforbuddet på 50 deltagere, skulle man i år forhåndstilmelde sig for at deltage. Der kom lidt afbud på dagen og andre dukkede op så alt foregik i skønneste orden med handsker, håndsprit og afstand.

Formanden for socialudvalget i Silkeborg kommune, Helle Gade, bød for 3. år i træk deltagerne velkommen og muligvis bliver det næste år med borgmesterkæden om halsen, hvem ved?

Opvarmningen bød bl.a. på en Coronadans ved Kaspar og der var smil, grin og højt humør trods det alvorlige budskab

Herefter var der afgang til Schoubyes Sø

Et dejligt stemningsbillede fra søen med mange af deltagerne inden turen gik tilbage til Psykiatriens Hus, hvor der ventede en goodiebag med bolle, vand, frugt, refleksbånd og gavebevis til et hurtigt måltid

Endnu en gang deltog også Nikolai fra Cyklebørsen Silkeborg som vores trofaste cykelmekaniker og heldigvis fik han i år kun brug for pumpen. Et år uden punkteringer trods det våde vejr.

1000 tak til alle de seje deltagere, der var med til at skabe den gode stemning, de gode snakke og vores fællesskab.

Tak til vores sponsorer og støtter: SIND SILKEBORG, CYKLEBØRSEN SILKEBORG, BURGER KING, 7-ELEVEN & ARBEJDERNES LANDSBANK.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Cykeltur 101010 Silkeborg

Plads til alle

IF Silkesind modtog i lørdags en flot donation på 20.000 kr. fra Sacro Logen i Silkeborg i forbindelse med logens 40 års jubilæum.

Med ordene ”I har plads til alle. Både på gode og dårlige dage” samt at vores medlemmer oplever, ”at det at dyrke idræt sammen virker positivt og stimulerende”, begrundede de deres valg. I den forbindelse skal det også nævnes, at Selvhjælp Silkeborg fuldt fortjent modtag samme donation. Det er et KÆMPE skulderklap for vores lille forening og den frivillige indsats der ydes. Pengene vi blive øremærket til et par spændende arrangementer for vores medlemmer i det kommende år – mere info følger og gode forslag modtages gerne.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Plads til alle

Motionsvenner i Silkeborg Kommune

Læs mere på Silkeborg Kommunes hjemmeside om dette fine motionsvenneforløb mellem Kevin og Rasmus https://silkeborg.dk/Kommunen/Nyheder-Kommunen/Frivillige-Motionsvenner-Rasmus-og-Kevin

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Motionsvenner i Silkeborg Kommune

Cykeltur i Silkeborg 2020

IF Silkesind arrangerer som de foregående år en gratis cykeltur for alle for at markere Sindets Dag, World Mental Health Day.

OBS: P.G.A. Covid-19 SKAL man i år have tilmeldt sig for at kunne deltage. Der er 50 pladser. Hvis tilmeldingen er lukket på nedenstående link så kontakt Morten på : Mortenbach.larsen@silkeborg.dk eller på 2911 9604 for at høre om mulighed for deltagelse alligevel.

Det forgår i år torsdag d. 8.10 kl. 13.00 fra Psykiatriens Hus. Se invitationen nedenfor og husk at tilmelde dig senest d. 26. september for at få en goodiebag. Tilmeldingslink findes på invitationen eller lige her https://dai.nemtilmeld.dk/115/

Har du vanskeligheder med at tilmelde dig, så kontakt IF Silkesind, så vil vi naturligvis hjælpe dig med det.

Har du ikke en cykel eller cykelhjelm, så har vi mulighed for at udlåne en til dig. Kontakt Jan Fruerlund på 2498 8616

Giant Cyklebørsen Silkeborg deltager atter i år så der er mulighed for professionel hjælp ved punkteringer o.l.

Vi skal i år holde god afstand til hinanden grundet Covid-19 og vi sørger for håndsprit og efterlever Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Vi ønsker naturligvis også at du tager hensyn på dagen så vi reducerer risikoen for smittespredning bedst muligt. Vi tager forbehold for ændringer i programmet

25.8.20: Det planlagte indendørs-arrangement kl. 15.00 – 18.00 i Psykiatriens Hus er desværre aflyst gr. Covid-19.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Cykeltur i Silkeborg 2020

Fri på vandet lørdag d. 29. august 2020.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Fri på vandet lørdag d. 29. august 2020.

Naturtræning

Kom og vær med 6 gange gratis Naturtræning. Se mere i opslaget herunder

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Naturtræning

Cykeltur 10-10-10 Silkeborg.

Afholdes torsdag d. 8. oktober kl. 13.00 – 15.00. Vi mødes på parkeringspladsen foran Psykiatriens Hus, Falkevej 5, 8600 Silkeborg og cykler sammen 10 km.

Nærmere information og indbydelse kommer her på siden. Husk tilmelding for at få en goodiebag

Udgivet i Ikke kategoriseret | Kommentarer lukket til Cykeltur 10-10-10 Silkeborg.